AMRAP

As Many Rounds As Possible - mahdollisimman monta kierrosta annetussa ajassa. Lyhyt ja intensiivinen treeni. Nostaa sykettä ja lihaskuntoa. Tunnilla käytetään mm. kahvakuulia ja tehdään liikkeitä oman kehon painolla. Musiikki soi taustalla ja pystyt itse määrittelemään treenivauhdin ja tehon.

Body-kiinteytys

Body-tunti tarjoilee koko kehoa vahvistavia liikkeitä. Tunnilla yhdistyy voimakestävyys ja syke. Apuna käytetään kuminauhoja, käsipainoja, voimatankoja ja step-lautaa. Tunti sopii kaikenkuntoisille.

EasyDance

EasyDance on helppo ja tehokas tunti, joka sopii kaikille. Tunnilla tehdään helppoja tanssillisia liikkeitä ja askelsarjoja. Tunti ei sisällä vaikeita koreografioita. Tunti kehittää aerobista kuntoa ja tuo hyvää fiilistä. :)

FatBurning

Tunnilla vuorottelevat helpot lattialla tehtävät askelsarjat sekä lihaskunto- ja sykkeenkohotusosiot. Tunti sopii kaikille.

HCAbs

Vahvat vatsalihakset antavat tukea koko vartalolle. Tässä vatsalihasten täsmätreenissä aktivoidaan keskivartaloa monipuolisesti ja tehokkaasti.

Joogaa jäykille

Jos olet jäykkä ja kankea, tervetuloa joukkoon kankeaan. Astanga-joogan pohjautuva harjoitus jossa muutamia asanoita on kevennetty. Harjoituksen lopuksi uinutaan loppurentoutukseen, josta herätellään takaisin tähän maailmaan. Voit ottaa mukaan torkkupeiton sekä lemppari villasukat.

Kahvakuula

Kahvakuula on koko kehoa kehittävä lihaskuntotunti.
Tunti koostuu alkulämmittelystä, varsinaisesta kahvakuulalla tehtävästä patteriosuudesta ja loppuvenyttelystä. Jokainen saa tehdä liikkeet omassa tahdissaan aikaa vastaan. Musiikin temposta ei tällä tunnilla tarvitse välittää.
Kahvakuulailu kehittää monipuolisesti kehon eri lihasryhmiä, niiden voimaa sekä kehonhallintaa.

Ei muuta kuin kahvasta kiinni ja kuulille kyytiä!

Kehonhuolto

Tunnilla huolletaan kehoa eri menetelmin. Vahvistetaan heikkoja lihaksia, hierotaan kireitä lihaksia palloa tai fasciakampaa käyttäen, venytellään ja pyritään ylläpitämään nivelten liikelaajuutta.

Koko kehon voimatreeni

Tämä tunti on tehokas lihaskuntoa kasvattava koko kehon pikatreeni. Liikkeet ja tunnilla käytettävät välineet vaihtelevat viikottain. Sopii kaikille, ei sisällä hyppyjä.

Lempeä jooga-venyttely

Joogaan pohjautuva rauhallinen venyttelytunti, jonka tavoitteena on parantaa liikkuvuutta, tasapainoa ja ryhtiä. Lopuksi koko kehoa ja mieltä tasapainottava harjoitus. Keho ja mieli kiittää! Tunti sopii kaikille.

Pilates

Pilates on kehonhallintamenetelmä, jonka tarkoituksena on kehittää voimaa ja liikkuvuutta. Pilatesharjoittelun avulla opit käyttämään kehosi lihaksia ja niveliä tasapuolisesti Kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein.

Pump

Pump on tehokas lihaskuntotunti, jonka aikana saat treenattua koko kehon. Treeni etenee lihasryhmä kerrallaan. Apuna käytetään tankoa, levypainoja ja käsipainoja. Monet pump-tunnin liikkeet ovat tuttuja kuntosalilta. Voit aina valita itse painot tunnille ja näin vaikuttaa treenin haastavuuteen ja seurata kehittymistäsi. Tunti ei sisällä askelsarjoja. Tunnin lopussa on lyhyet venyttelyt.

RVP- reisi/vatsa/pakara

Rvp-tunti on täsmäisku pakaroille ja keskivartalolle. Kun tavoitteenasi on kiinteät kurvit ja muodokas vartalo, tämä lihaskuntotunti on sinulle.

Spinning Rock

Napakka spinning-harjoitus rockin tahtiin. Mukana on yksi HIIT-osuus sekä pitkiä mäkiä istuen ja seisten. Voit tehdä harjoituksesta juuri niin raskaan kuin haluat vastuksia käyttäen.

Spinning Shape

Hyvän musiikin tahdissa pääset pyöräretkelle ylämäki-, spurtti-, hiit- ja tasamaastomatkalle. Matkalla on vauhtia, liikettä ja riemua! Jokainen tekee oman kuntonsa mukaan ja valitsee itse vastukset.

Spinning SuomiPop

SuomiPopin parhaiden tahdittamina polkaistaan leppoisa ja hikinenkin pyöräilytunti. Tunti sopii aloittelijoille, mutta myös harjaantunempikin treenaaja saa kunnon hien pintaa.

SpinRun&Row

Cardio-laitteilla tehtävä lyhyt aerobinen harjoitus Cardio-salissa. Tunnilla treenataan kiertoharjoittelumaisesti. Laitepisteiden lisäksi tunnilla on yksi piste, jossa vaihtuvat lihaskuntoliikkeet viikoittain. Harjoitus sopii mainiosti kaikenkuntoisille, voit säätää vastukset juuri itsellesi sopivaksi.

Step+Body

Tunnilla askelletaan step-laudalle ja rakennetaan helppo koreografia. Askellusten välissä vuorottelevat lihaskunto- ja sykkeenkohotusosiot. Tunti sopii kaikenkuntoisille.

Xcross

Jos haluat todella yksinkertaisen ja tehokkaan treenin, Xcross juuri sitä. 1 minuutti per liike, liikkeitä on 6 erilaista. 6 liikkeen jälkeen pidetään 1 minuutin tauko ja sama taas uudestaan yhteensä 3-4 kertaa. Välineenä käytetään pump-settiä, kahvakuulia, käsipainoja tai oman kehon painoa. Tämä ei jätä ketään kylmäksi.